Telefon:  (+45) 60 69 65 65

Kurser og konferencer

Margrethehøj er også stedet, hvor der kan afholdes utraditionelle dagsmøder, uge eller weekendkurser som en blanding af arbejde og fritid. I et nyindrettet kursuslokale er der plads til 12 -14 personer og der er mulighed for at bo på hyggelige enkelt – og eller dobbeltværelser.
Margrethehøj kan lejes med hel, delvis eller ingen forplejning. Indhent et uforpligtende tilbud på et anderledes og spændende kursusophold.

Ekstern Arbejdsplads

Der har i de seneste år vist sig voksende interesse for at placere dele af en virksomhed fjernt fra selve produktionen. Også her vil Margrethehøj kunne indgå som et godt alternativ til kontor- og/eller konferencelokaler tæt på bymæssige områder og larmende motorveje, da Margrethehøj er placeret i helt ugenerede ogivleser. Her er der mulighed for at indrette sig i mindre enheder, hvor den enkelte kan arbejde i et selvsagt tempo med sin computer og evt overnatte i perioder. Der forfindes både køkken og kantine, værelser med eget bad og opholdsrum samt konferencerum med plads til 10-15 personer. Med en beliggenhed ca. 10 km. fra Grenaa, 45 km. fra Randers og ca 60 km. fra Aarhus vil det også været muligt at køre til og fra arbejde dagligt eller evt. arbejde et par ekstra timer og holde fri dagen derpå.

Har du et spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig!